Adana’nın Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı’nda, öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Murat Akdöker’in kullandığı otomobilde bulunan çift arasında tartışmanın şiddetlenmesi sonucu Gökhan Çelik, beylik tabancasını çekerek eşi Hatice Çelik’i vurdu. Aracın dışında kaçmaya çalışan Hatice Çelik, Gökhan Çelik tarafından arkasından ateş edilerek öldürüldü. Ardından şüpheli, Murat Akdöker’i de vurdu. Seken kurşunlar çevredeki 2 kişiyi ve bir polis aracını yaraladı.
Olay yerine intikal eden polis ekipleri, şüpheli Gökhan Çelik’in teslim olması için uyarıda bulundu. Ancak Gökhan Çelik, polisin çağrılarına uymayarak bacağından vuruldu. Yaralı halde ara sokaklara kaçan Çelik’in yakalanması için polis geniş çaplı operasyon başlattı.

İstanbul'un Üç İlçesinde 19 Saatlik Su Kesintisi Yaşanacak İstanbul'un Üç İlçesinde 19 Saatlik Su Kesintisi Yaşanacak

Hatice Çelik’in eniştesi Murat Akdöker ile seken kurşunlarla yaralanan diğer 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Murat Akdöker’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, yoğun bakımda tedavi altına alındığı bildirildi. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma sürdürülürken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Olayın şokunu yaşayan mahalle sakinleri, dehşet anlarını gözyaşları içinde anlatırken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
 

Editör: Ömer Faruk Bostancı