İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz ilçelerinde 19 saat boyunca su kesintisi yapılacağını açıkladı. Ümraniye Belediyesi'nin Mithatpaşa Caddesi'nde yürüttüğü otopark inşaatı nedeniyle isale hattında yapılacak bağlantı çalışmaları sebebiyle kesinti uygulanacak.


İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, su kesintisi 20 Eylül Cuma günü saat 14.00'te başlayacak ve 21 Eylül Cumartesi günü saat 09.00'da sona erecek. Kesintiden etkilenecek mahalleler ise şu şekilde sıralandı:

THY, Göbeklitepe buğdayından üretilen "ilk ekmek" ile tarihi gökyüzüne taşıyor THY, Göbeklitepe buğdayından üretilen "ilk ekmek" ile tarihi gökyüzüne taşıyor


Ümraniye’ de Atatürk, Tantavi, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Site, Saray, Namık Kemal, Esenevler, Finanskent, Kazım Karabekir, Dumlupınar, Elmalıkent, Topağacı, İnkılap ve Hekimbaşı; Üsküdar’da Mehmet Akif Ersoy, Kuleli, Yavuztürk, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Küçüksu, Çengelköy ve Kirazlıtepe; Beykoz’da Yeni Mahalle'nin üst kotlarında su kesintisi uygulanacak.
İSKİ, vatandaşları su kesintisi konusunda tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Editör: Ömer Faruk Bostancı