Derbinin kaderini kaleciler belirleyecek Derbinin kaderini kaleciler belirleyecek

Ünlü yazar Aşkım Kapışmak, "Sıfır Risk İle Yüksek Kazanç" vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediği iddiasıyla düzenlenen "Sibergöz-42" operasyonları çerçevesinde İstanbul'da gözaltına alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kapışmak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Siber Göz-42 operasyonu kapsamında hakkımda yapılan gözaltı işlemi sonrasında bugün adli kontrolle serbest bırakılmış bulunmaktayım." ifadelerini kullandı.

Daha önceki bir kamuoyu duyurusunda suçsuz olduğunu belirten Kapışmak, "Hayatım boyunca hiçbir suç ve organizasyonun içinde yer almadım. Tüm hayatımı yazdığım kitaplar ve motivasyon konuşmalarından kazanmaktayım." şeklinde konuştu.

Kapışmak'ın gözaltına alınma sebebi olarak, yıllar önce sadece bir kez motivasyon konuşmacısı olarak katıldığı bir şirketin faaliyetleri gösteriliyor. Ancak Kapışmak, bu şirketin faaliyetlerinden haberdar olmadığını ve suçsuz olduğunu belirtiyor.

Türk adaletine olan inancını vurgulayan Kapışmak, destekler için teşekkürlerini ileterek en kısa zamanda görüşmek dileğinde bulundu.
Kapışmak'ın İstanbul'da gözaltına alındığı ve soruşturmanın Ankara'da devam ettiği öğrenilmişti.
 

Editör: Ömer Faruk Bostancı