30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Arabica Coffee House, özel olarak hazırladığı Arabica Zafer Kahvesi konseptiyle büyük beğeni topladı.

Kahve severlerin yoğun ilgisi ile birlikte Arabica Zafer Kahvesi konsepti sosyal medyada da yankı bularak Twitter’da trend topic olmayı başardı. 

2097Fede 8278 4Ab9 8D9F 3D930Fa134Dc (1)

Zafer kahvesi konsepti ile ilgili açıklama yapan Arabica Coffee House CEO’su Sertaç Yalçın, yerli ve milli değerlere bağlılıklarını koruduğunu, sürekli olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflediğini vurguladı.
 
Yalçın, “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ülkemizde milli bayramların büyük bir coşku ile kutlanması bizleri de çok mutlu ediyor. Bu atmosfere katkı sağlamanın da ayrıca gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu Merkez Bankası, politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu

Kahve sektörünün öncüsü, yerli ve milli markamız Arabica, “Fark Yarat Öncü Ol” sloganı ve girişimci ruhuyla sektöre ve ülkemize katma değer katmaya devam ediyor.

Editör: Ömer Faruk Bostancı