Ordu'da oltayla avlanan 1 kilogramlık mezgit 500 liraya satıldı Ordu'da oltayla avlanan 1 kilogramlık mezgit 500 liraya satıldı

JPMorgan Chase & Co. analistleri, teknoloji hisselerinde yaşanan düşüşün “büyük ölçüde tamamlanmış” olabileceği ve yatırımcıların dipten alım fırsatını değerlendirmek için uygun bir noktaya yaklaştığını öne sürdü. Kurumun hisse alım satım masası, teknoloji hisselerindeki çıkışın sonlarına geldiği ve taktiksel bir alım fırsatının yaklaştığı görüşünde.

Pazartesi günü müşterilere gönderilen bir notta, John Schlegel imzasıyla yayımlanan değerlendirmede, "Genel olarak, düşüşü satın almak için taktiksel bir fırsata yaklaştığımızı düşünüyoruz ve Taktiksel Konumlandırma Monitörümüz önümüzdeki birkaç gün içinde daha da düşebilir," ifadelerine yer verildi. JPMorgan’ın notunda, "Güçlü bir toparlanma, önümüzdeki birkaç hafta içinde ISM, PMI, enflasyon ve perakende satışlar gibi gelecekteki makroekonomik verilere bağlı olacak," denildi.
Analistler, makroekonomik verilerin özellikle enflasyon, perakende satışlar ve ISM ile PMI göstergelerinin önümüzdeki süreçte piyasalarda önemli bir rol oynayacağını vurguladı. Bu verilerin, yatırımcıların piyasalardaki dip seviyelerini belirlemede ve alım kararlarını şekillendirmede etkili olacağı belirtiliyor.
 

Editör: Ömer Faruk Bostancı