Trabzonspor Kulübü, Mısırlı futbolcu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan, bilinen adıyla Trezeguet'nin Katar ekibi Al Rayyan'a transfer olduğunu resmen duyurdu.

672. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlar Doğan ile Okulu finale yükseldi 672. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlar Doğan ile Okulu finale yükseldi

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ tarafından Borsa İstanbul ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın (Trezeguet) Al Rayyan FC'ye sezon sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla da bu transferin gerçekleştiği doğrulandı. Trezeguet'nin sezon sonuna kadar Katar temsilcisi Al Rayyan'da forma giyeceği belirtilirken, transferin Trabzonspor için yeni fırsatlar yaratabileceği ifade ediliyor. Bu ayrılık, Trabzonspor'un kadrosunda önemli bir değişiklik yaratırken, Trezeguet'nin Katar liginde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Editör: Ömer Faruk Bostancı