ASELSAN, Universum Global tarafından gerçekleştirilen "En Çekici İşverenler Araştırması"nda, Türkiye’de "Mühendislik/BT" kategorisinde zirvedeki yerini korumayı başardı. Bu yıl da öğrencilerin ve profesyonellerin gözünde en çekici işveren olan ASELSAN, 144 işveren arasında yapılan değerlendirmede birinci sırada yer aldı.

TAAC ve TUSAŞ arasında 93 milyon dolarlık anlaşma imzalandı TAAC ve TUSAŞ arasında 93 milyon dolarlık anlaşma imzalandı

Araştırma sonuçlarına göre, ASELSAN 12 yıldır düzenlenen araştırmada 10’uncu kez "Mühendislik/BT" alanında öğrencilerin tercihi olurken, profesyonellerin sıralamasında ise 7’nci kez liderliği elde etti.

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, bu başarıyı "global bir başarı" olarak nitelendirerek, "Türkiye'nin teknoloji lideri olarak genç yeteneklerin ilk tercihi olmayı sürdürmekten gurur duyuyoruz. ASELSAN’ı daha ileriye taşıyacak yeni projelerle başarı çıtamızı yükselteceğiz," ifadelerini kullandı.

Universum Global'in Türkiye etabı, öğrenci ve profesyonellerin işveren tercihlerini belirlemek üzere her yıl gerçekleştiriliyor ve ASELSAN'ın bu alandaki liderliği, Türkiye'nin mühendislik ve teknoloji gücüne olan güveni perçinliyor.

Editör: Ömer Faruk Bostancı