Elon Musk, X platformunu her türlü iletişimin ve işlemin yapılabildiği bir platform haline getirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, Zoom'a rakip olabilecek bir video konferans özelliği üzerinde çalışılıyor. Şirket çalışanı Chris Park tarafından duyurulan bu yeni özellik, toplu video görüşmeleri yapılmasına imkan tanıyacak ve şu anda şirket içinde test ediliyor. Ancak bu özelliğin sadece Premium veya Premium+ abonelerine özel olacağı düşünülüyor.

Yanıt sıralama ve reklamsız deneyim

X, kısa süre önce "yanıtları sırala" altyapısını da kullanıcılarına sundu. Bu özellik, kullanıcıların açtıkları paylaşımın altındaki yorumları "en alakalı", "en son" veya "en çok beğenilen" seçeneklerinden biriyle sıralamalarına olanak tanıyor. Özellikle çok fazla yorumun geldiği paylaşımlar için oldukça kullanışlı olan bu özellik, artık tüm kullanıcılar için aktif durumda.

Platform, ayrıca Premium+ abonelerine yönelik reklam görmeme özelliğini devreye soktu. Aylık 49 TL'lik "Temel" paket içinde reklamlar yer almaya devam ederken, aylık 130 TL'lik "Premium" pakette reklamlar %50 oranında azaltılıyor. Reklamları tamamen ortadan kaldırmak isteyen kullanıcılar ise aylık 261 TL'lik "Premium+" paketine abone olabilecekler.

ANKA III mühimmatlı ilk uçuşunu gerçekleştirdi ANKA III mühimmatlı ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Editör: Ömer Faruk Bostancı