Durum güncellemeleri artık beğenilebilecek

WhatsApp'ın 2.24.17.21 yapı numaralı Android beta sürümünde tespit edilen yeni özellik, kullanıcıların artık durum güncellemelerini beğenebileceğini gösteriyor. Bu özellik, kullanıcıların 24 saat sonra kaybolan fotoğraf ve videolarını paylaşmasına olanak tanıyan Durum özelliğini daha interaktif hale getiriyor.

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, durum güncellemelerini görüntülerken 'Yanıtla' metin kutusunun yanında bir 'Beğen' butonu görecekler. Birisi durumunuza bu buton ile tepki verdiğinde, bu beğeni, Instagram Hikayelerine benzer şekilde, Durum görüntüleyenler listesinde görünecek.

Özellik şu anda test aşamasında

Bu yeni özelliğin şu anda test aşamasında olduğunu belirtmekte fayda var. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak bu yenilik, WhatsApp kullanıcılarının Durum güncellemelerine daha fazla etkileşim sağlayacağı için büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Türkiye'nin ilk yüzer gaz üretim platformu, Çanakkale'ye ulaşmış bulunuyor Türkiye'nin ilk yüzer gaz üretim platformu, Çanakkale'ye ulaşmış bulunuyor

WhatsApp’ın bu yeni özelliği, kullanıcıların Durum güncellemeleri üzerinden daha fazla etkileşimde bulunmasını ve deneyimlerini daha kişisel hale getirmesini amaçlıyor. Yeni güncellemenin, platformun kullanıcı memnuniyetini artırmada önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.

Editör: Ömer Faruk Bostancı