6 saat önce Gündem

Trendyol Süper Lig'de ilk 3 karşılaşmasını berabere tamamlayan Trabzonspor, son 10 sezonun en "hoş olmayan" lig başlangıcını yaşadı.

7 saat önce Gündem

Aydın'da yaşadığı trafik kazasında ağır yaralanan tıp fakültesi öğrencisi Beste Tibet Ceylaner, daha önce iki ölümlü kazaya neden olan ve ehliyetine el konulan tır şoförünün gereken cezayı alması için hukuk mücadelesi sürdürüyor.

8 saat önce Gündem

Sincan Cezaevi Kampüsü'nde devam eden ve 18'i tutuklu 61 kişinin yargılandığı Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında ara karar verildi.

8 saat önce Gündem

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, 2 yaşındaki bir bebeğe cinsel istismar suçundan tutuklu iki çocuk zanlı, olay yerinde yer gösterme işlemi için getirildi. Soruşturma süreci devam ederken, zanlıların ifadeleri ve olayın detayları üzerinde çalışmalar yürütülüyor.

8 saat önce Gündem

2024 Paris Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanan ve ikonik atış pozuyla dünya çapında ün kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, Hindistan'dan dikkat çekici bir teklif aldı.

8 saat önce Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya platformlarının "hiçbir kural, değer veya ahlaki sınır tanımayan bir operasyon aracı" haline geldiğini belirtti.

9 saat önce Gündem

ABD merkezli CNAS’ın raporuna göre, Türkiye son yıllarda silahlı insansız hava araçları (SİHA) pazarında lider konuma yükseldi. Rapor, Türkiye’nin Bayraktar TB2 modelinin global çapta büyük bir talep gördüğünü ve ülkemizin SİHA tedarikinde Çin’i geride bıraktığını ortaya koyuyor.

9 saat önce Gündem

Anayasa Mahkemesi (AYM), maaş zammından memnuniyetsizliğini yöneticilerine e-posta yoluyla bildiren işçinin tazminatsız olarak işten çıkarılmasının ifade özgürlüğünü ihlal ettiğine hükmetti.

9 saat önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı veriler, 2024 yılı Ağustos ayında merkezi yönetim bütçesinin 129,6 milyar TL açık verdiğini gösterdi. Ocak-Ağustos döneminde ise bütçe açığı 973,6 milyar TL'ye yükseldi. Geçen yılın aynı dönemine göre bütçe giderlerinde yüzde 84,1, vergi gelirlerinde ise yüzde 69,6 oranında artış yaşandı.

9 saat önce Gündem

Mersin'in Bozyazı ilçesinde plastik fıçı içinde elleri ve ayakları bağlı halde bulunan erkek cesedinin, emekli öğretim üyesi Selahattin Doludeniz'e ait olduğu belirlendi. Polis, olayla ilgili olarak Doludeniz'in oğlunu gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam Bloğu