Türkiye'nin ilk yüzer gaz üretim platformu, Çanakkale'ye ulaşmış bulunuyor Türkiye'nin ilk yüzer gaz üretim platformu, Çanakkale'ye ulaşmış bulunuyor

Sevil Üstekin kimdir?

Sevil Üstekin, Üsküdar Amerikan Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Muhsin Ertuğrul'un başkanlığında özel bir tiyatro okulunda, LCC Language and Culture Center'da üç yıl boyunca eğitim aldı. Kariyeri boyunca Bizim Tiyatro, Gazete Tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Gülriz Sururi - Engin Cezzar Tiyatrosu, Nisa Serezli - Tolga Aşkıner Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Şan Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosu gibi önemli sahnelerde çalıştı.
Üstekin, televizyon dizilerinde de önemli roller üstlendi. 1992 yılında başlayan "Mahallenin Muhtarları" dizisinde on yıl boyunca "Müzevir Müzeyyen" karakterine hayat verdi. Ayrıca, Tarık Akan ve Zihni Göktay ile birlikte "Koçum Benim" dizisi başta olmak üzere birçok yapımda izleyici karşısına çıktı.
Sevil Üstekin'in kaybı, Türk sanat camiasında derin bir üzüntü yarattı. Usta sanatçı, geride bıraktığı sayısız eser ve hatıra ile daima anılacak. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Editör: Ömer Faruk Bostancı