Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Anadolu News sitemizde


Gündem

Trendyol Süper Lig'de ilk 3 karşılaşmasını berabere tamamlayan Trabzonspor, son 10 sezonun en "hoş olmayan" lig başlangıcını yaşadı.

Genel

Trabzon'da özel gereksinimli Murat Kanbir'in itfaiyeci olma hayali temsili olarak gerçekleştirildi.

Spor

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek 15 yaşındaki milli para yüzücü Meryem Nur Tunuğ, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek,...

Genel

Trabzon'un Arsin ilçesinde yağışın ardından meydana gelen toprak kaymasında bir bahçedeki fındık ağacının bulunduğu yerden kayması izleyenleri şaşırttı.

Genel

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde uçuruma düşen kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Genel

Trabzon'un Arsin, Araklı ve Yomra ilçelerinde dün etkili olan sağanağın ardından su taşkını ve heyelanlar nedeniyle başlatılan temizleme çalışmaları sürüyor.

Genel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Düzköy Müftülügü işbirliğiyle bu yıl 27'ncisi organize edilen "Geleneksel Haçkalı Hoca Anma Programı" yapıldı.

Sağlık

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Üroloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Çolak, günlük su tüketiminin artırılmasının, böbrek...

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadeleye devam ettiklerini belirterek, "Eren Bülbül evladımız gibi başka...

Genel

Türkiye'deki çeşitli limanlara uğrayan "Astoria Grande" kruvaziyeri, 995 yolcusu ve 434 kişilik mürettebatıyla Trabzon'a geldi.

Spor

Trabzonspor, yeni sezon öncesi yurt dışında gerçekleştireceği kamp çalışmaları için Macaristan'a gitti.

Genel

Türkiye'deki çeşitli limanlara uğrayan "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, 788 yolcusu ile bu yıl 10'uncu kez Trabzon Limanı'na giriş yaptı.

Reklam Bloğu