Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa haberleri ve güncel Şanlıurfa gelişmeleri, Şanlıurfa ile ilgili tüm video, Şanlıurfa fotoğrafları ve Şanlıurfa haberleri Anadolu News sitemizde


Genel

Şanlıurfa'nın Viranşehir, Siverek ve Haliliye ilçelerinde silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Genel

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil markete girdi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kentte sürdürülen kazılar için bu yıl 40 milyon lira bütçe ayrıldığını...

Genel

Şanlıurfa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.

Gündem

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde serinlemek amacıyla Atatürk Baraj Gölü’ne giren 14 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem

Şanlıurfa'da, 12 bin yıllık tarihiyle "tarihin sıfır noktası" olarak kabul edilen ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan Göbeklitepe'yi 2024 yılının...

Genel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 tırla 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.

Genel

Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonunda 223 kilo 250 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Genel

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, sahipsiz köpeğin çocukları kovalama anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Gündem

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yürüyüş yaptığı caddede sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan Şeyhmus Yılmaz, serçe parmağını kaybetme riski yaşıyor.

Gaziantep

Şanlıurfa'da 5 çocuğun hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan ve ehliyeti bulunmayan otomobil sürücüsü Mustafa K, tutuklandı.

Genel

Şanlıurfa'da kontrolden çıkan aracın kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 çocuk ile yaralıların aynı aileden olduğu belirlendi.

Reklam Bloğu