Recep tayyip erdoğan Haberleri

recep tayyip erdoğan haberleri ve güncel recep tayyip erdoğan gelişmeleri, recep tayyip erdoğan ile ilgili tüm video, recep tayyip erdoğan fotoğrafları ve recep tayyip erdoğan haberleri Anadolu News sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şimdiye kadar 4 kez başbakan olarak, 9 kez ise Cumhurbaşkanı olarak olmak üzere toplam 13 defa...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya platformlarının "hiçbir kural, değer veya ahlaki sınır tanımayan bir operasyon aracı" haline geldiğini belirtti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık, Türkiye için bir beka meselesidir, hükümet olarak bunun gereğini yerine getiriyoruz." açıklamasında bulundu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Batı Şeria'da işgal karşıtı sivil protestoya yönelik "şiddetli müdahalesini" lanetlediğini açıkladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni bir doğal gaz gemisi alıyoruz. Sakarya Gaz Sahası'ndaki gaz üretiminde kullanılacak, yüzer gaz işletme platformu gemisi. Yaklaşık...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Yıldız Sarayı'nın açılış töreninde konuştu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz." açıklamasında bulundu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Vatandaşa silah doğrultan kim olursa olsun, tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yine karşısında dimdik dururuz."...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndaki dijital panoda görüntülendi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "CAN" ile G7 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere İtalya'nın Brindisi şehrine geldi.

Reklam Bloğu