İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Anadolu News sitemizde


Gündem

İstanbul'un Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz ilçelerinde 19 saat sürecek su kesintisi uygulanacak. İSKİ, bağlantı çalışmaları nedeniyle su verilemeyecek mahalleleri duyurdu.

Gündem

İstanbul'da haftanın dördüncü iş günü sabah saatlerinde belirli bölgelerde trafik yoğunluğu meydana geldi.

Gündem

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde, düğün konvoyu yaparak trafiği tehlikeye atan 3 sürücüye toplamda 26 bin 104 lira ceza kesildi.

Gündem

İstanbul Kağıthane'de telefon dolandırıcılığı ile 40 bin lira çalan bir kişi, polis operasyonuyla yakalandı. Şüphelinin üzerinden para, döviz ve başkalarına...

Gündem

Yurdun büyük kısmında yarından itibaren 3 gün süresince gök gürültülü sağanaklar etkili olacak; mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar bazı bölgelerde azalacak.

Gündem

Estonyalı sporcu Jaan Roose, "Boğaz, binlerce yıllık kültürel zenginliğe ve muazzam bir doğal güzelliğe sahip," şeklinde konuştu.

Gündem

İstanbul Havalimanı'nda, yaz tatilinin bitmesi ve yeni eğitim-öğretim yılının yarın başlaması nedeniyle yoğunluk görülüyor.

Gündem

İstanbul'da Halıcıoğlu'nda seyir halindeki metrobüste çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da yerel organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen "Kuyu-22" operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Gündem

İstanbul'da, kuzey ilçeleri ve boğaz çevresi başta olmak üzere yerel kuvvetli sağanak bekleniyor.

Gündem

Dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı olan İGA İstanbul Havalimanı'nda, insan boyuyla veya herhangi bir yükseltici araçla erişilmesi mümkün...

Gündem

İstanbul'un bazı bölgelerinde etkili olan sağanak yağış, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Avrupa Yakası'ndaki bazı ilçelerde cadde ve sokaklarda su birikintileri...

Reklam Bloğu