Hakkari Haberleri

Hakkari haberleri ve güncel Hakkari gelişmeleri, Hakkari ile ilgili tüm video, Hakkari fotoğrafları ve Hakkari haberleri Anadolu News sitemizde


Genel
Genel

Fen bilimleri öğretmeni Hakkarili Ömer Tatlı ile enfeksiyon hastalıkları uzmanı olan Ukraynalı Dr. Nadiia Kryvenets, Hakkari'de yaptıkları düğünle hayatlarını birleştirdi.

Genel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlüler, görevlendirildikleri okulların boya, tadilat ve temizlik işlerini yaptı.

Genel

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Genel

Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla programlar düzenlendi.

Genel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 400 rakımlı Sat Buzul Gölleri'nde düzenlenen "6. Cilo Festivali (Cilo Fest) başladı.

Genel

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, Zap Suyu'na düşen güvenlik korucusu boğuldu.

Genel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Timur Sevi'nin cenazesi toprağa verildi.

Genel

Hakkari'de çobanlar, yaylalarda otlattıkları küçükbaş hayvanlarını kar örtüsünün kalkmadığı arazileri aşarak sağımın yapılacağı alanlara götürüyor.

Genel

Hakkari'de dağcılar, kentin tanıtımına katkı sunmak amacıyla 3 bin 487 rakımlı Sümbül Dağı'na yaptıkları tırmanışı tamamladı.

Genel

Hakkari'de dağcılar, kentin tanıtımına katkı sunmak amacıyla 3 bin 487 rakımlı Sümbül Dağı'na zirve tırmanışı başlattı.

Reklam Bloğu