Eskişehir Haberleri

Eskişehir haberleri ve güncel Eskişehir gelişmeleri, Eskişehir ile ilgili tüm video, Eskişehir fotoğrafları ve Eskişehir haberleri Anadolu News sitemizde


Gündem

Eskişehir'de yılbaşından bu yana 112 Acil Çağrı Merkezi'ni gereksiz yere arayarak meşgul ettikleri gerekçesiyle 35 kişiye idari para cezası verildiği...

Samsun'da prematüre olarak dünyaya gelen ve akciğer solunum sıkıntısı yaşayan 5 aylık bebeğin tedavisine ambulans helikopterle nakledildiği Eskişehir'de devam edilecek.

Gündem

Eskişehir'de bilgisayar oyunundan etkilenerek bıçakla 5 kişiyi yaralayan Arda K., adliyede tutuklama kararıyla cezaevine gönderildi.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde tramvay hattında arızalanan tırın kaldırılmasının ardından aksayan hafif raylı sistem seferleri normale döndü.

Eskişehir'in İnönü ilçesinde telefon dolandırıcılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Halk arasında "kelebek hastalığı" olarak bilinen "epidermolysis bullosa (EB)" hastası Elif Sultan Karabayır'ın kolundaki tümör, Eskişehir Şehir Hastanesinde operasyonla alındı.

Eskişehir

Eskişehir'de kent merkezinden geçen Porsuk Çayı'nda balık ölümleri görüldü.

Eskişehir

Eskişehir'de çarpışan 2 otomobil ile kazanın etkisiyle yola savrulan direğe çarpan başka bir aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Eskişehir

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bu yıl 8. kez düzenlenen Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış seremonisi yapıldı.

Eskişehir

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde motosikletin yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir

Eskişehir merkezli 4 ilde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı ekipleri Eskişehir'deki marketlerde fiyat ve etikete yönelik denetim gerçekleştirdi.

Reklam Bloğu