Cumhurbaşkanı Haberleri

Cumhurbaşkanı haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı gelişmeleri, Cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı haberleri Anadolu News sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya platformlarının "hiçbir kural, değer veya ahlaki sınır tanımayan bir operasyon aracı" haline geldiğini belirtti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda konuşuyor.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin çıplak elleriyle tanklara ve ölüm kusan silahlara karşı verdiği destansı mücadeleyi büyük bir iftiharla hatırlıyoruz." ifadesini kullandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndaki dijital panoda görüntülendi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Almanya'yla bizim şu anda Akkuyu Nükleer Santrali için gelmesi gereken türbinlerin Alman gümrüğünde bekliyor olması gibi bir sıkıntımız...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye-Hollanda maçını tribünden takip ediyor.

Gündem

İran'da reformist Tebriz Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Mesud Pezeşkiyan, 14. dönem cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda %53,7 oy alarak ülkenin...

Genel

Bulgaristan'da 9 Haziran'daki seçimden birinci çıkan Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) partisinin başbakan adayı Rosen Jelyazkov, kabine taslağını Cumhurbaşkanı Rumen...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi programımız üretim, istihdam ve ihracat tarafında meyvelerini veriyor." ifadesini kullandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "CAN" ile G7 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere İtalya'nın Brindisi şehrine geldi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayın, zor durumda olanların geleceğe umutla bakmalarını sağlamak için var gücüyle çalıştığını ifade etti.

Reklam Bloğu