Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Anadolu News sitemizde


Gündem

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 5 yaşındaki Ediz Taşkan kayboldu. Arama çalışmaları sürerken, belediye hoparlörlerinden acil anons yapıldı.

Genel

İzmir'in Bornova ilçesinde babalarının öldürdüğü 3 çocuğun cenazeleri, Manisa'nın Salihli ilçesinde defnedildi.

Gündem

Zara, İngiltere'de satışa sunduğu çocuk tişörtüyle gelen yoğun tepkiler sonrası ürünü raflardan çekti. Tişörtün tasarımı, kamuoyunda büyük bir tartışma yarattı.

Gündem

Fransa'nın doğusundaki bir mahkemede, 12 yaşındaki bir çocuk, terör propagandası içeren yüzlerce video yayınlamasının ardından 'terör eylemlerini yüceltmekten' mahkûm edildi.

Gündem

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan ve çocukların da kolayca erişim sağladığı dijital temelli bazı oyun platformları, cinsel saldırı, istismar...

Genel

Manisa'nın Salihli ilçesinde, tarlada kamyonla geri manevra yaptığı sırada 6 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne neden olan sürücünün öldürülmesine ilişkin gözaltına...

Genel

Kars'ta, sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu 13 yaşındaki çocuk yaralandı.

Gaziantep

Şanlıurfa'da 5 çocuğun hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan ve ehliyeti bulunmayan otomobil sürücüsü Mustafa K, tutuklandı.

Genel

Samsun'un Yakakent ilçesinde denize girdikten sonra kaybolan çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail ordusu ve güvenlik güçlerini çatışma bölgelerinde çocuklara zarar verenler olarak "kara listesine'' dahil etti.

Genel

Ağrı'da, kalp nakli bekleyen 8 yaşındaki Muhammed Ensar Çetin'in polis olma hayali bir günlüğüne gerçekleşti.

Reklam Bloğu