Balıkesir Haberleri

Balıkesir haberleri ve güncel Balıkesir gelişmeleri, Balıkesir ile ilgili tüm video, Balıkesir fotoğrafları ve Balıkesir haberleri Anadolu News sitemizde


Gündem

Azerbaycan'dan gönderilen Be-200 tipi amfibi uçak, Balıkesir'in Edremit ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için yürütülen çalışmalara destek verdi.

Spor

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin son etabı olan "64. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri"nin başpehlivanı Enes Doğan oldu.

Genel

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, arkadaşlarıyla piknik yaptığı yerde çaya giren ve akıntıya kapılıp kaybolan kişinin cesedi bulundu.

Genel

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde otomobilin traktöre çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Spor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonunun işbirliğiyle organize edilen "Balıkesir Triatlonu 2024 Avrupa Şampiyonası", 34 ülkeden katılımla yarın başlayacak.

Genel

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bindikleri lastik bot arızalanan 3’ü çocuk 11 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Genel

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yakalanan 12 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçılığı şüphelisi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Genel

Balıkesir'in Erdek ilçesinde çıkan orman yangınını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

Genel

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Şahindere Kanyonu'nda mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı.

Genel

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışma başlatıldı.

Genel

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 7 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı.

Genel

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde tarım arazisinde başlayarak ormana sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Reklam Bloğu