Ağrı Haberleri

Ağrı haberleri ve güncel Ağrı gelişmeleri, Ağrı ile ilgili tüm video, Ağrı fotoğrafları ve Ağrı haberleri Anadolu News sitemizde


Spor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde İshak Paşa Dağ Koşusu İl Karmaları ve Kulüpler Türkiye Şampiyonası, 15 ilden yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel

Ağrı'da, Tendürek Dağı'nda terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, mağara içerisinde dolu ve boş mutfak tüpleri ile örgütsel yayınlar ele geçirildi.

Gündem

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında otobüsün köprü ayağına çarpması sonucu hayatını kaybeden 9 kişiden 5'i, Ağrı'da defnedildi.

Genel

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında otobüsün köprü ayağına çarpması sonucu hayatını kaybeden 9 kişiden 5'inin cenazesi Ağrı'da toprağa verildi.

Genel

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde birinde taziyeye gidenlerin bulunduğu 2 otomobilin çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.

Genel

Ağrı'nın Patnos ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar yerinden söküldü, üzerine aydınlatma direği düşen bir araçta hasar oluştu.

Genel

Ağrı'da, kalp nakli bekleyen 8 yaşındaki Muhammed Ensar Çetin'in polis olma hayali bir günlüğüne gerçekleşti.

Gündem

Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli yaylaları arasında yer alan ve baharın gelişiyle rengarenk çiçeklerin açmaya başladığı Ağrı'daki Sinek Yaylası'na gelmeye başlayan...

Reklam Bloğu