Hero 13, bir önceki modelle hemen hemen aynı tasarıma sahip. Ancak GoPro, bu modelde tasarımdan ziyade aksesuar geliştirmelerine odaklanmış durumda. Söylentilere göre, Hero 13 birçok ekstra ekipmanla birlikte piyasaya sürülecek. Bunlar arasında Floaty el tutacağı, Protective Sleeve, Magnetic Latch ve Magnetic Latch Ball Joint gibi aksesuarlar bulunuyor.

Özellikler

GoPro Hero 13, 3X büyütme sunabilen Makro Lens modu ile dikkat çekiyor. Ayrıca, Ultra Geniş Lens modu sayesinde 177 dereceye kadar geniş bir görüş alanı sağlıyor. Ancak, kamera çekirdeği ve diğer teknik özellikler hakkında henüz detaylı bilgi sızdırılmadı. Fiyat konusunda da net bir bilgi bulunmamakla birlikte, hem cihazın hem de aksesuarlarının fiyatlarının yüksek olacağı tahmin ediliyor.

M4 işlemcili yeni Mac serisi geliyor! M4 işlemcili yeni Mac serisi geliyor!

Lansman ve rakipler

Hero 13, rakibi DJI Osmo Action 5 Pro’ya meydan okumaya hazırlanıyor. DJI’ın yeni modeli raflarda yerini aldıktan yaklaşık 3 hafta sonra Hero 13 de kullanıcılarla buluşacak. GoPro’nun bu yeni modeli, 16 Eylül’de resmi olarak tanıtılacak ve bu tarihte tüm detaylar netleşecek.

Editör: Ömer Faruk Bostancı