Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi'ndeki bir çöp alanında plastik fıçı içinde bulunan ceset, belediye işçilerinin ihbarı üzerine ortaya çıktı. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucu cesedin, Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Selahattin Doludeniz’e ait olduğu belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili bizim için herhangi bir tartışma söz konusu değil." Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili bizim için herhangi bir tartışma söz konusu değil."

Polis ekipleri, Doludeniz'in oğlu O. Doludeniz'i gözaltına aldı. Oğul, ilk ifadesinde babasıyla arasının bir süredir bozuk olduğunu, evden kısa süreliğine ayrıldığını ve geri döndüğünde babasını ölü bulduğunu iddia etti. Bunun üzerine cesedi bir bidona koyarak ticari taksiyle Bozyazı'daki çöplüğe bıraktığını söyledi.

Cesedin üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir delici ya da kesici alet izi bulunmadı. Ölüm nedeninin adli tıp incelemesi sonucunda netlik kazanacağı açıklandı.

Editör: Ömer Faruk Bostancı