Amerika Birleşik Devletleri Başkan Adayı Donald Trump, 14 Ağustos Çarşamba günü Elon Musk ile bir röportaj gerçekleştirecek. SpaceX ve X (eski adıyla Twitter) sahibi Elon Musk, bu önemli görüşmenin detaylarını açıkladı. Röportaj, Türkiye saati ile 03:00’te yayınlanacak ve ABD başkanlık seçim sürecinde ilginç bir dönemeç oluşturacak gibi görünüyor.

Görüşme, Trump’ın kampanyasının duraklama dönemine girdiği ve rakibi Kamala Harris’in oy oranlarını artırdığı günlere denk geliyor. Bu röportaj, Trump’ın muhafazakâr kitlesinin ötesinde farklı seçmen bloklarıyla da iletişim kurmasını sağlayabilir.

Elon Musk, röportaj öncesinde X platformunda yaşanan teknik sorunlara karşı sistem ölçeklendirme testleri yapacağını belirtti. Röportaj hem Trump’ın hem de Musk’ın resmi X hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Trump’ın X hesabı, 6 Ocak 2021 Kongre baskınının ardından askıya alınmıştı; ancak Musk’ın X’i satın almasından sonra hesap tekrar aktif hale getirildi ve tüm kısıtlamalar kaldırıldı.

İsrail askerlerinin Suriye'de Hizbullah'a ait füze üretim tesisine baskın düzenlediği öne sürüldü İsrail askerlerinin Suriye'de Hizbullah'a ait füze üretim tesisine baskın düzenlediği öne sürüldü

Eğer herhangi bir son dakika değişikliği olmazsa, Donald Trump ve Elon Musk, 14 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye saati ile 03:00’te bir araya gelecekler.
 

Editör: Ömer Faruk Bostancı