Eski ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz'da Pensilvanya'da Butler bölgesinde düzenlenen bir miting sırasında sağ kulağından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıdan sonra bir hafta boyunca mitinglerde ve buluşmalarda büyük beyaz bir bandajla görünen Trump, ilk kez bandajsız olarak İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile Florida'daki evinde yaptığı görüşmede görüntülendi.

İsrail askerlerinin Suriye'de Hizbullah'a ait füze üretim tesisine baskın düzenlediği öne sürüldü İsrail askerlerinin Suriye'de Hizbullah'a ait füze üretim tesisine baskın düzenlediği öne sürüldü

Trump'ın bandajsız fotoğraflarında, sağ kulağında herhangi bir yara izi veya dikkat çekici bir kabuklanma olmaması dikkat çekti. Görüntülerde Trump'ın kulağının neredeyse hiç yara almamış gibi olduğu görülüyordu. Bir fotoğrafta ise Trump, Netanyahu'ya kulağının kurşunla vurulduğu yeri işaret ederken yer aldı.

Trump'ın yara izine dair herhangi bir belirti olmaması, sosyal medyada çeşitli spekülasyonlara neden oldu. Kullanıcılar, Trump'ın hızlı iyileşmesini sorguladı. Bir kullanıcı, "Donald Trump, suikast girişiminden bu yana ilk kez sağ kulağında bandaj olmadan ve tamamen iyileşmiş bir şekilde ortaya çıktı." dedi. Bir başka kullanıcı ise "Trump'ın kulağındaki kurşun yarası çok çabuk iyileşti... Neredeyse kurşun ya da şarapnel bile isabet etmemiş gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Faruk Bostancı