MrBeast ve Amazon’a “kötü çalışma koşulları” nedeniyle dava açıldı MrBeast ve Amazon’a “kötü çalışma koşulları” nedeniyle dava açıldı

Hamas Lideri İsmail Heniyye, İran’ın başkenti Tahran’daki konutunda gerçekleştirilen terör saldırısında yaşamını yitirdi. Saldırının ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, olay şiddetle kınandı.

Açıklamada, “İsmail Heniyye’nin Tahran’da gerçekleştirilen alçakça bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyoruz. Kendi vatanlarında, kendi devletlerinin çatısı altında huzur içinde yaşayabilmek için Heniyye gibi yüz binlerce şehit veren Filistin halkına başsağlığı diliyoruz. Netanyahu Hükümeti’nin barışa erişme niyetinde olmadığı bir kez daha gözler önüne serilmiştir,” ifadelerine yer verildi.

Dışişleri Bakanlığı, saldırının Gazze’deki savaşı bölgesel boyuta yayma hedefi taşıdığını belirtti. Bakanlık, “Bu saldırı, aynı zamanda Gazze’deki savaşı bölgesel boyuta yayma hedefi taşımaktadır. Uluslararası toplum İsrail'i durdurmak için harekete geçmediği takdirde, bölgemiz çok daha büyük çatışmalarla karşı karşıya kalacaktır.” dedi.

Türkiye’nin, Filistin halkının haklı davasını desteklemeye devam edeceği vurgulanarak, “Türkiye, Filistin halkının adalet ve huzur arayışını desteklemeyi sürdürecektir,” şeklinde ifade edildi.

Editör: Ömer Faruk Bostancı