Ağustos ayında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Dilan Polat, uzun bir aranın ardından sosyal medya hesaplarını yeniden aktif hale getirdi. Eşi Engin Polat’ın da serbest bırakılmasıyla Instagram'da paylaşım yapmaya başlayan Polat, bu dönüşle birlikte kısa sürede büyük bir takipçi artışı yaşadı.

Dilan Polat, 19 Ağustos'ta tahliye edilmesine rağmen sosyal medya hesaplarında herhangi bir paylaşımda bulunmamış ve bu durumun eşi Engin Polat'ın uyarısı nedeniyle olduğu iddia edilmişti. Ancak, Engin Polat’ın tahliyesinin ardından Dilan Polat yeniden Instagram'a döndü ve birbiri ardına paylaşımlar yapmaya başladı.

Polat'ın sosyal medyadaki aktifliğiyle birlikte takipçi sayısı da hızla yükseldi. Sadece bir saat içerisinde takipçi sayısında 100 bin kişilik bir artış yaşandı. Social Blade verilerine göre, Dilan Polat’ın toplam takipçi sayısı 6 milyon 829 bine ulaşırken, bugün kazandığı yeni takipçi sayısı ise 185 bin 377 olarak kaydedildi.

Türkiye'nin ilk yüzer gaz üretim platformu, Çanakkale'ye ulaşmış bulunuyor Türkiye'nin ilk yüzer gaz üretim platformu, Çanakkale'ye ulaşmış bulunuyor

Dilan Polat’ın bu ani dönüşü ve artan takipçi sayısı, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Editör: Ömer Faruk Bostancı