Denizli'nin Çal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti. Adnan Tekeci'nin (63) kullandığı 20 NF 305 plakalı otomobil, Sakızcılar Mahallesi Darı Deresi mevkisinde virajı alamayarak yaklaşık 200 metrelik bir uçuruma yuvarlandı.

Kaza sonrası olay yerine 112 Acil Sağlık, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak, bölgenin sarp ve kayalık yapısı nedeniyle ekipler otomobile ulaşmakta zorluk yaşadı. Ekipler, halat ve diğer ekipmanlar kullanarak otomobilin bulunduğu yere ulaştı.

Kurtarma çalışmaları sonucunda, otomobilde bulunan sürücü Adnan Tekeci ile eşi Hatice Tekeci (59), kayınpederi Osman Nalçacı (80) ve kayınvalidesi Kerime Nalçacı'nın (75) yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, 5 saat süren zorlu bir çalışmanın ardından halat ve sedye kullanılarak uçurumdan çıkarıldı. Cenazeler, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi.

THY, Göbeklitepe buğdayından üretilen "ilk ekmek" ile tarihi gökyüzüne taşıyor THY, Göbeklitepe buğdayından üretilen "ilk ekmek" ile tarihi gökyüzüne taşıyor

Kazanın, Hançalar Mahallesi'nde yaşayan ailenin lokantaya giderken yaşandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Ömer Faruk Bostancı