Beşiktaş, Samsunspor ile oynadığı maçın ardından transfer çalışmalarına hız verdi. İlk hafta karşılaşmasında Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek liderliğe yükselen siyah-beyazlılar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sezon başında Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi önemli isimleri transfer eden Beşiktaş, son olarak Fransız Ligue 1 devi Paris Saint-Germain’in 20 yaşındaki genç yeteneği Cher Ndour’u kiralık olarak kadrosuna kattı. Ndour, etkili oyunuyla dikkat çeken bir orta saha oyuncusu olarak Beşiktaş’ın sahadaki gücüne güç katacak. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan Ndour, performansına göre gelecek sezon bonservisiyle birlikte Beşiktaş’a katılabilir.

Sivasspor, Gaziantep FK maçında galibiyet hedefliyor Sivasspor, Gaziantep FK maçında galibiyet hedefliyor

Beşiktaş, savunma hattını da güçlendirmek istiyor. Kartal, Kongolu sol bek Masuaku ile rekabet edebilecek bir oyuncu arayışına girdi. Bu bağlamda, Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve şu anda serbest durumda olan İspanyol sol bek Marcos Alonso'nun ismi gündeme geldi. Beşiktaş yönetimi, 33 yaşındaki futbolcunun şartlarını araştırıyor ve kısa süre içinde sol bek pozisyonuna takviye yapmayı planlıyor. 

Yönetimin, Marcos Alonso dahil birçok yerli ve yabancı futbolcuyla görüşmelerini sürdürdüğü ve yeni bir transferin yakın zamanda gerçekleşeceği belirtiliyor.

Editör: Ömer Faruk Bostancı