Arabica Coffee House CEO’su Av. Sertaç Yalçın, Markayı sektör liderliğine taşımayı, devamında da global arenaya çıkarak burada da önemli bir aktör olmayı hedeflediklerini de belirtti. 

Arabica Coffee House, butik hizmet anlayışını benimseyerek, nitelikli ekipman ve demleme araçları kullanarak misafirlerine eşsiz bir kahve deneyimi sunuyor. Sektörün lideri olma hedefi doğrultusunda sürekli gelişim ve kurumsallaşma sürecini sürdüren marka, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Haziran ayında rekor sıcaklıklarla birlikte orman yangınları geçen yıla göre neredeyse beş kat arttı Haziran ayında rekor sıcaklıklarla birlikte orman yangınları geçen yıla göre neredeyse beş kat arttı

Milli değerlere bağlı bir marka: "Arabica"

Arabica Coffee House'un vizyonu, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilke ve değerlerine bağlı kalmak ve etik değerlere önem vererek global ölçekte tanınan ve saygı duyulan bir marka olmaktır. Marka, kendi konseptindeki en güçlü global markalarla rekabet ederek, sonunda onları geçmeyi hedeflemekte ve ulusal platformda da en prestijli marka olma yolunda ilerlemektedir.

Kurumun uzun vadeli hedefleri arasında, global büyümeyi sağlamak, kurumsal yapıyı güçlendirmek ve marka kalıcılığını gelecek nesillere aktarmak yer alıyor. Ayrıca, sosyal sorumluluk projeleri ve yardım faaliyetleri ile aktif rol oynayacak bir vakıf kurmayı planlayan Arabica Coffee House, bu alanda da etkili bir şekilde katkı sağlamayı amaçlıyor.

Arabica Coffee House, ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını artırmayı ve sektördeki konumunu güçlendirerek kahveseverlere kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.
 

Editör: Ömer Faruk Bostancı